parkingmenu hazeldonkParkeer je bij Truckparking Hazeldonk en wil je genieten van een goede maaltijd bij Truckstop Joost?

Maak nu de beste combinatiedeal ooit! In plaats van € 31,50 betaal je slechts € 23,50 voor je 24 uur beveiligde truckparking, inclusief een 3-gangen diner.

 Dat is een besparing van meer dan 25% !!!

Deze aanbieding is uitsluitend beschikbaar op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag.
Klik hieronder om te zien hoe je direct je 25% korting regelt.
Click and scroll for other laguages. uk  ger 

Lees meer: NEW! Parking menu discount

IMG 8637Bron: Nieuwsblad Transport, 23 juli 2019. Auteur: Mart Jochemsen.

Brussel heeft deze maand een subsidie van 3,7 miljoen euro toegekend aan het consortium SecureNL voor de aanleg van ongeveer achthonderd nieuwe vrachtwagenparkeerplaatsen op vier locaties in Nederland. De provincie Zuid-Holland is aanjager van het project. Beleidsmedewerker Maarten van der Meide licht toe.

Wat zegt de wetgever over het parkeren van vrachtwagens bij autosnelwegen?

De verzorgingsplaatsen zijn bedoeld voor de verkorte dagelijkse rust en niet voor de lange, tweewekelijkse rust. Vrachtwagenchauffeurs die langere tijd willen rusten, kunnen terecht op beveiligde particuliere parkeerplaatsen, meestal dicht bij de snelweg. Die beschikken over extra voorzieningen, zoals een restaurant, een douche en wifi. Bovendien zijn deze parkeerplaatsen beveiligd waardoor de kans op ladingdiefstal wordt verkleind.

Lees meer: ‘Truckparkings zijn een groeimarkt’

Bron: RTL Transportwereld, 21 juli 2019

Mat 3De TVM Awards en het NK Veiligste Chauffeur zijn inmiddels in volle gang. Per provincie is er een chauffeur geselecteerd die de rol van ambassadeur op zich neemt. Een van hen is Mat Oldenmenger uit Rijssen, chauffeur bij Nijhof-Wassink. Met hem hebben wij een afspraak in de Rotterdamse haven. Samen met Mat bezoeken we Maasvlakte Plaza en belichten de vele voorzieningen voor de chauffeur, zowel qua comfort als veiligheid.

Bekijk de opname hier (duur 4 min.):
 https://www.rtl.nl/video/ec3f2349-1a3f-2b5a-291c-718ffdc3fa26/

Hier vind je alle ambassadeurs voor 2019.
https://www.tvmawards.nl/ambassadeurs

 


phone +31 (0)88 166 9600 (24/7 bereikbaar)

KANTOORADRES

Hazeldonk 6035
4836 LA  Breda

(alleen toegankelijk met personenauto’s)