Parkeer óók veilig vlakbij Duitse Grens (A12/E35)

AfslagParkingDuivenTruckparking Duiven (NL) is open sinds 9 november 2017. Weer een nieuwe beveiligde truckparking in ons netwerk! De parking ligt langs de A12/E35 nabij Arnhem, 14 kilometer van de Nederlands-Duitse grens. Chauffeurs kunnen hun vrachtwagen tegen betaling parkeren onder toezicht van camera's en moderne veiligheidssystemen.

Er is plaats voor tweehonderd vrachtwagens. Afgekoppelde trailers, bestelbussen, touringcars en personeneauto's zijn niet toegestaan op het terrein.

Risico's als ladingdiefstal,  inklimmen van personen en andere criminaliteit zijn succesvol in te dammen met een alerte aanpak en structurele controle, zo tonen de statistieken rond onze terreinen (Hazeldonk en Rotterdam) aan. De Europese Unie benadrukte in oktober van dit jaar de urgentie nog eens van het belang van een Europees dekkend netwerk van veilige parkings voor het internationale wegtransport. 

Chauffeurs rijden Truckparking Duiven op via een electronische toegangssluis met kentekenregistratie. Binnen het beveiligde, metershoge hekwerk kan er gebruik gemaakt worden van toiletten, douches, was-/droogmachines en een chauffeursllounge met koffieautomaat. Wifi is gratis. Over een restaurant wordt nog overlegd met diverse uitbaters.  

Rekening houdend met mogelijke opstartproblemen tijdens de eerste weken na opening, zijn de tarieven tijdelijk laag. Het eerste uur staan chauffeurs altijd gratis. Daarna betalen ze twee euro per uur met een maximum 7,50 per dag. Het tarief stijgt gefaseerd naar een maximum van € 20,00 per dag, wanneer alle service voor handen is. Deze prijs is gebaseerd op marktwerking en een dringende behoefte binnen de internationale transportbranche.    

 


phone +31 (0)88 166 9600 (24/7 bereikbaar)

Privacy Policy

KANTOORADRES

Hazeldonk 6035
4836 LA  Breda

(alleen toegankelijk met personenauto’s)